Această politică de confidenţialitate stabileşte modul în care folosim şi protejem orice informaţie pe care o daţi atunci când utilizaţi acest sit web.

Ne angajem să ne asigurăm că identitatea dvs. este protejată. Dacă vă vom solicita anumite informaţii prin care puteţi fi identificat atunci când folosiţi acest sit web, atunci puteţi fi sigur că acestea vor fi folosite numai în conformitate cu această declaraţie de confidenţialitate.

Există posibilitatea să modificăm această politică din când în când prin actualizarea acestei pagini. Trebuie să verificaţi această pagină periodic pentru a vă asigura că sunteţi de acord cu eventualele modificări.

Securitatea

Ne angajăm să vă asigur că informaţiile dvs. sunt protejate. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora folosesc proceduri fizice, electronice şi manageriale pentru securizarea informaţiilor colectate online.

Linkuri către alte situri

Situl poate conţine linkuri către alte situri de interes. Odată ce aţi utilizat aceste linkuri pentru părăsind acest sit, trebuie să reţineţi că nu mai avem niciun control asupra celuilalt sit web. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecţia şi confidenţialitatea oricăror informaţii pe care le furnizaţi în timp ce vizitaţi aceste situri şi, de asemenea, respectivele situri nu sunt reglementate de această declaraţie de confidenţialitate. Trebuie să fiţi prudenţi şi să căutaţi declaraţia de confidenţialitate care se aplică pe situl în cauză.

Administrarea informaţiilor dumneavoastră personale

S-ar putea să optăm pentru restricţionarea colectării sau utilizarea informaţiilor dumneavoastră personale în următoarele moduri:

  • ori de câte ori vi se cere să completaţi un formular pe sit, căutaţi caseta unde aveţi posibilitatea să faceţi clic pentru a indica faptul că nu doriţi ca informaţiile să fie folosite de către oricine în scopuri de marketing direct
  • dacă anterior aţi fost de acord să folosim informaţiile dumneavoastră personale pentru scopuri de marketing direct, vă puteţi răzgândi în orice moment, contactându-ne la contact@bio-health.ro

Nu vom vinde, distribui sau împrumuta informaţiile dumneavoastră cu caracter personal către terţi dacă nu avem permisiunea dumneavoastră sau dacă nu suntem obligaţi prin lege să facem acest lucru. Putem utiliza informaţiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite informaţii promoţionale despre terţe părţi care credem că vă interesează, dacă ne-aţi spus că doriţi ca acest lucru să se întâmple.

Puteţi solicita detalii cu privire la informaţiile personale pe care le deţinem despre dvs. în conformitate cu legislaţia, contra unei mici taxe. Dacă doriţi o copie a informaţiilor deţinute despre dvs. vă rugăm să ne scrieţi la contact@bio-health.ro.

Dacă credeţi că există informaţii despre dvs. care sunt incorecte sau incomplete, vă rugăm să scrieţi un e-mail cât mai curând posibil la adresa de e-mail de mai sus. Noi vom corecta cu promptitudine orice informaţii se dovedesc a fi incorecte.

S.C. BOSTON S.R.L.
Tel. 0722 228 765
Email contact@bio-health.ro