Plasturii de detoxifiere Kinoki, sunt chiar aşa de buni?

posted in: Plasturi de detoxifiere | 0

KinokiȘtiai că organismul tău este saturat cu otrăvuri și toxine? Metale grele, precum arsenic și mercur? Paraziți, deșeuri metabolice, şi chiar celulită? Poate că de aceea eşti obosit sau stresat, sau te doare spatele. Ei bine, există un remediu pentru toate acestea.

“Plasturii de picioare Kinoki, un sistem de detoxifiere incredibil  care te scapă de toxine chiar în timp ce dormi!” Aşa sună reclamele TV, și sunt convingătoare. La urma urmei, în epoca actuală aproape toate alimentele, aerul, şi apa, conţin otrăvuri.

Plasturii de picior vor extrage toxinele din organismul tău. “Plasturii de picior Kinoki colectează metale grele, deșeuri metabolice, toxine, paraziți, celulita, şi chiar mai mult, redându-vă vitalitatea şi sănătatea.”

Cum funcționează?

Kinoki este un plasture adeziv cu o pungă mică de ingrediente care include diverse substanţe, precum oțetul de lemn. Plasturele se aplică la picior.

După utiliuare, plasturele este acoperit cu toxinele extrase, având o culoare maronie, ca un noroi. Dar nu dispera.

Foloseşte un tampon proaspăt în fiecare noapte până când plasturele devine din ce în ce mai deschis la culoare, întrucât după mai multe zile de utilizare vei avea mai puține toxine în organism.

Un studiu independent dovedește că plasturii de detoxifiere Kinoki absorb substanțele toxice din organism. Nu e uimitor?

Un blogger s-a filmat zilnic în timp ce testa plasturii de detoxifiere Kinoki. În prima noapte, a aplicat un plasture de picior și s-a dus la culcare, vrând să vadă dacă dimineața plasturii dunt chiar aşa de impregnaţi cum se arată în reclamele comerciale. Când a aprins lumina și a dezlipit plasturele de pe picior, s-a comnvins singur că reclamele aveau dreptate-

Sunt chiar aşa de buni plasturii de detoxifiere?

Proprietarul unui alt site web descrie un alt test efectuat cu plasturii de detoxifiere Kinoki, postând un anunţ prin care căuta persoane amatoare să participe la test.

Unul din ei este interesat din punct de vedere profesional în plasturi: “Eu sunt un chiropractician, și am pacienti care mă întreabă tot timpul despre plasturi”, spune el. “Așa că am vrut să știu, sunt buni sau nu?”

O altă persoană, o actriță, a încercat plasturii Kinoki şi înainte și speră că vor stimula sistemul imunitar. Speră ca acestea să prevină şi răceala. “Nu am mai fost răcită de câteva luni, ceea ce este bine, dar nu știu dacă e pentru că iau vitamine sau din cauza plasturilor.”

După ce a încercat plasturii, un asistent din administraţie crede că s-a încărcat astfel cu mai multă energie. “Practic, m-am trezit mult mai încărcat energetic, de obicei când mă trezesc sunt încă somnolent, poate că acest lucru va fi bun pentru mine”, spune el. “Acum pot ajunge la locul de muncă mai devreme … dar nu.”

Leave a Reply