Plasturi de detoxifiere şi vindecare DH-8

posted in: Plasturi de detoxifiere | 0

DH-8Plasturii de detoxifiere şi vindecare DH-8 ajută la ameliorarea simptomelor asociate cu: artrita, reumatismul, hipertensiunea arterială, vederea, probleme ale pielii, stres, oboseală severă, dureri de cap, bufeuri, schimbări de dispoziţie, eliminarea de toxicitate (metale grele), fibromialgia Cohn, dureri de spate, dureri articulare , obezitate, letargie, constipație, alergii, circulație deficitară, și tot felul de alte probleme de sănătate.

Ingrediente

Oțet de lemn pulbere 3.0grame
Turmalină 0.5grame
Carapace pubere 0.4grame
Vitamina C 0.3grame
Fibre de plante 0.5grame
Ioni negativi 0.3grame
Total 5grame

Utilizare

Aplicați plasturii DH-8 în fiecare noapte timp de 2 săptămâni, apoi, ulterior, de 1-2 ori pe săptămână, până când sunteţi pe deplin vindecat.

Mod de întrebuințare

  • Îndepărtați folia suport de protecție de pe banda adezivă.
  • Atașați săculeţul cu oțet de lemn (partea colorată) pe mijlocul benzii adezive, și aplicaţi imediat.
  • Aplicaţi întreaha bandă adezivă pe toată zona afectată timp de 6-8 ore, cinci ori pe săptămână timp de cel puțin o lună. Plasturi de detoxifiere şi vindecare DH-8 sunt ideale pentru a fi utilizate pe timp de noapte, deoarece acestea sunt cele mai eficiente atunci cand corpul este în repaus.
  • Îndepărtaţi plasturele folosit şi spălaţi zona tratată, dacă este necesar.
  • Aplicaţi plasturii de detoxifiere pe talpa unuia sau a ambelor picioare, precum și pe zonele de umflare sau dureroase, și experimentaţi puterile lor de vindecare.
  • Plasturi de detoxifiere şi vindecare DH-8 absorb lichidele rebazate excesive din zonele aplicate, cum ar fi de pe picioare, genunchi, talie, umeri, coate, gât, etc., ameliorând durerea, reducând umflarea, și eliminând toxinele.

Atenție

  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Nu înțepați pachetul care conține extract de oțet de lemn praf.
  • Pentru uz extern numai. Nu consumaţi, şi evitaţi contactul cu ochii.
  • A se depozita într-un loc răcoros și uscat.

Produse chimice toxice, atât cele făcute de om cât şi cele naturale, de multe ori ajunge în corpul uman și cauzează tot felul de probleme și complicații. Noi le putem inhala, le înghițim din alimente sau apa contaminată, sau le absorbim prin piele. Acestea determină o muţime de problemel, și dureri.

CU CÂT SUNTEŢI MAI APROAPE DE UN MARE ORAŞ, CU ATÂT MAI MULT AVEŢI NEVOIE DE DETOXIFIERE!

În reflexoterapia picioarelor, picioarele sunt considerate canalele mai multor organe vitale, cu peste 60 de puncte de acupunctură pe tălpile picioarelor. Acesta este locul de unde începe curățarea naturală.

Cum funcţionează plasturii de detoxifiere şi vindecare DH-8: plasturii lucrează la fel ca presiunea osmotică în rădăcinile copacilor, care transportă apă pentru ramurile copacilor. Căldura de la plasturi ajută la absorbţia transpirației din partea de jos a picioarelor care transporta toxine și deșeuri în organism.

Leave a Reply