Plasturi de detoxifiere Kinoki

posted in: Plasturi de detoxifiere | 0

KinokiPlasturii de detoxifiere Kinoki sunt un sistem incredibil de eficient pentru detoxifierea organismului care reţine în mod natural toxinele în timp ce dormiţi.

Ingrediente: oţet de bambus, chitosan, dextrină, dokudami, frunze de loquat, turmalina, fibre vegetale, vitamina C și oțet de lemn. Tampoane sunt ambalate individual pentru a păstra prospețimea.

Cum funcţionează plasturii?

De sute de ani, medicina orientală a înțeles că toxinele se adună în partea de jos a organismului, acumulîndu-se în degetele de la picioare și glezne. Acumularea de toxine duce la o mulţime de boli degenerative. De exemplu, reumatismul şi artrita dureroasă pot fi cauzate de lichidele toxice acide care se adună în jurul articulaţiilor.

În reflexologia piciorului, picioarele sunt considerate canale pentru mai multe organe vitale, cu peste 60 de puncte de acupunctură pe tălpile picioarelor.

Plasturii de picior conţin ingrediente naturale care stimulează aceste puncte de acupunctură prin acțiunea combinată a oțetului de lemn / bambus, energia în infraroșu îndepărtat, și emisii de ioni negativi. Această stimulare duce la descompunerea moleculelor de apă și reziduuri care blochează sistemele circulator şi limfatic. Curățarea naturală începe cu tălpile noastre!

Efectul principal al plasturilor Kinoki este detoxifierea. Plasturii vor absorbi toxinele după folosirea lor o noapte întreagă. Puteți observa schimbarea de culoare după utilizarea acestora. Cu cât veți vedea plasturele de pe picior mai murdar, cu atât mai multe toxine a absorbit acesta. După folosirea constantă pentru o perioadă de timp, plasturii vor deveni mai curaţi în fiecare dimineață. Asta înseamnă că cele mai multe dintre toxinele din organism au fost eliberate. În afară de picioare, plasturii se pot aplica de asemenea şi pe alte părţi a corpului, inclusiv pe spate, genunchi, coate, etc.

Beneficii ale plasturilor de detoxifiere Kinoki:

 • Eliberarea toxinelor nedorite
 • Crește nivelului energetic
 • Reduce durerile, inclusiv durerile de cap, şi oboseala
 • Vă scapă de stres
 • Îmbunătățeşte metabolismul
 • Îmbunătățeşte circulația sângelui
 • Îmbunătățeşte pierderea in greutate
 • Total discret – Lucrează în timp ce dormiţi
 • Simplu și ușor de utilizat

Mod de utilizare:

 1. Aplicați plasturii de detoxifiere Kinoki cu o oră înainte de culcare.
 2. Spălați și uscați picioarele sau corpul înainte de a aplica plasturii de detoxifiere Kinoki.
 3. Luaţi o foaie adezivă și desfaceţi încet hârtia.
 4. Așezați plasturele cu partea adezivă pe picior, pe tălpile picioarelor sau în zona dorită de pe altă parte a corpului. (puteţi purta şosete, dacă este nevoie)
 5. Şăsaţi timp de 8-10 ore, apoi scoateți plasturele.
 6. Ştergeţi suprafaţa cu un prosop ud până când acesta nu mai este lipicios.
 7. Plasturele folosit va avea o culoare verzui închis sau gri, deoarece acesta absoarbe toxinele și reziduurile din organism.
 8. Continuaţi să folosiţi plasturii în fiecare noapte până când decolorarea plasturilor se diminuează.
 9.  Atunci când plasturii Kinoki vor rămâne deschişi la culoare, se aplică în continuare doar o dată sau de două ori pe săptămână pentru întreținere.

Precauţii: A nu se pune pe rană deschisă. Dacă sunteți alergic, nu utilizați aceste tampoane. Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica sau vindeca nicio boală. Dacă aveți orice boală, consultați un medic.

Leave a Reply