Limitele magiei

posted in: Metafizica | 0

Limitele magiei

Magia nu înseamnă magicieni care scot iepuri din pălărie, care ţine mai degrabă de arta iluzionismului. Magia albă este mai mult de atât. Ea este mult mai reală, permiţând extinderea posibilităţilor dincolo de limite, apelând la puterea psihică a copilăriei. Când puteam acoperi dimensiunile la fel de uşor ca şi cum am sări peste o băltoacă. Putem să ne creştem magnetismul personal pentru a atrage dragostea şi norocul şi a regenera abilităţile înnăscute de tămăduitor, umane şi planetare.

Ce nu face magia este să acţioneze la un semn de baghetă. Nu crează o lume de basm, cu mantii strălucitoare şi unde cu un card de credit platinum să plăteşti taxiul până acasă dacă prinţul fermecător a rămas fără bani iar trăsura de poveste s-a transformat într-un dovleac.

După ce au ars lumânările şi tămâia şi ne aşezăm obosiţi dar mulţumiţi după ce am transmis dorinţele noastre Cosmosului prin dans şi incantare, trebuie apoi să nu precupeţim niciun efort şi talent de care dispunem pentru a face ca acele dorinţe să devină realitate. Instrumentele psihice oferite de magie trebuiesc folosite pentru a translata ideile supuse magiei în realitate. Astfel încât va trebui să depunem maximum de efort, entuziasm şi inspiraţie, pentru a finaliza acel proiect,

Expresia “banii nu cresc în copaci” este adevărată şi în magie. Banii, succesul şi oportunităţile pot fi obţinute doar prin muncă. Pentru aceasta, avem nevoie şi de hotărâre, pe lângă puterile de care dispunem.

Mai mult, conform schemei cosmice de profit şi pierdere, dacă suprasolicităm psihicul, mai devreme sau mai târziu trebuie să oferim o compensare. Astfel, când îţi revii în plan financiar sau trec problemele, trebuie să faci o cât de mică donaţie sau să te ocupi pentru o perioadă de o cauză caritabilă dintr-un domeniu conex cu cel pentru care ai apelat la magie. Aceasta menţine echilibrul energiilor cosmice de care te-ai folosit.

Mulţi şamani sau vrăjitoare solicită plată pentru serviciile lor; plata nu este cerută din avariţie, ci pentru ca eforturile lor să fie apreciate aşa cum trebuie.

Magia de care ai nevoie

Cât pentru nevoile mele şi puţin peste“, este o altă maximă folosită adesea. O întrebare frecventă este: “Ei bine, cum de o vrăjitoare nu poate ghici numerele la loterie?”. Răspunsul este că magia funcţionează doar în funcţie de nevoi, şi cine are nevoie de milioane de dolari? Oricum, bogăţia ucide creativitatea. Lipsurile sunt o puternică motivaţie pentru muncă şi creativitate.

Loteriile sunt create de oameni cu scopul primar de a obţine bani pentru cei care le operează. Este o afacere care, statistic, avantajează în primul rând pe cei bogaţi, dar care nu aduce neapărat şi fericirea. Majoritatea marilor cîştigători la loterie au avut ulterior mari probleme în plan psihic şi sentimental, inclusiv moartea prematură în cazul unora din aceştia.

Administrarea nevoilor tale cosmice şi încrederea în rezolvarea lor te poate ajuta, cu condiţia ca să nu ceri câştiguri materiale care să compenseze cheltuieli nenecesare. E ca şi cum, după ce te-ai îngrăşat şi nu mai faci mişcare, să te aştepţi ca, printr-o dietă miraculoasă, să slăbeşti în două zile în timp ce tu mănânci în continuare ciocolată. Descântecele vor reuşi cel mai bine atunci când se adresează unor nevoi naturale, generate de probleme reale.

Sursa: http://www.aluzii.ro/012-ghidul-vrajitorului-amator-introducere-determinare-nevoi-si-reguli/

Leave a Reply