Detoxifierea organismului cu plasturi (tampoane) de detoxifiere pe picioare, prin cură de detoxifiere

DH-8Detoxifierea naturală are loc în corpul noastru zilnic. Cu toate acestea, modul nostru de viață modern ne face să acumulăm o mare cantitate substanțe nenaturale în organism, mai mare decât capacitatea sa de a elimina aceste toxine otrăvitoare. Modul de prelucrare a produselor alimentare sintetice, stresul, poluarea, toate aceste elemente nocive acţionează asupra noastră. Iar în multe situaţii corpul noastru nu știe cum să lupte cu aceste toxine, și nu este capabil să scape de ele cu ajutorul siste,elor naturale obişnuite de detoxifiere. După un timp, aceste substanțe se acumulează în cantităţi critice și vor provoca diferite boli mentale şi fizice, acute şi cronice.

Rezultatul acestor acumulări nocive este familiar: de la simptome vagi, care sunt adesea trecute cu vederea, până la simptome mai severe de boală. Simptomele, precum răceli frecvente, senzații de leşin și oboseală, alergii, piele slăbită, limbă încărcată, respiraţie urât mirositoare, dureri de cap și senzație de greaţă după consumul de grăsimi și alte produse alimentare, pot să indice o depreciere în capacitatea funcţională a organismului, fără nici un prejudiciu special asupra vreunui organ.

Ce sunt plasturii de detoxifiere (tampoanele de detoxifiere) pentru picior?

Plasturii de detoxifiere sunt produse cu rezultate deosebite, care pot ajuta organismul să se curețe în timp ce dormi! Ingredientele selectate pot scoate impurităţile din sistem în timpul nopții. Dimineața îndepărtaţi plasturii (tampoanele) de pe picioare și aruncați-le.

Atenţie!: Acest produs nu este pentru diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea oricărei boli. În toate problemele de sănătate, trebuie consultat medicul pentru orice afecţiune.

De ce se aplică plasturii pe picioare?

Picioarele sunt considerate în medicina orientala ca fiind “a doua inimă”. Ele ajută la circulaţia sângelui prin pomparea acestuia înapoi în sus, în oprganism. Cum o mare parte din timpul suntem sedentari în zilele noastre, această acțiune de pompare naturală este inhibată și toxinele tind să se acumuleze în partea de jos a corpului, în jurul picioarelor, gleznelor, etc.

Tampoanele de detoxifiere de picior pot îmbunătăţi şi accelera procesele naturale de detoxifiere a organismului, ajutând la scăderea cantităţii de substanțe nenaturale din corp, care se acumulează datorită stilului de viață modern.

Vedeţi soluţiile de detoxifiere şi plasturii de detoxifiere oferite de noi!

Leave a Reply