Detoxifierea organismului cu plasturi Foot Patch pentru picioare

posted in: Plasturi de detoxifiere | 0

FootPatch1Plasturii detoxifianţi Foot Patch™ conţin numai ingrediente naturale, amestecate cu precizie pentru a produce rezultate maxime!

După 26 de ani de cercetare și dezvoltare, s-a descoperit că o combinație unică de oțet de bambus, esenţă de oţet de lemn din stejar, fag şi sakura, precum și alte ingrediente naturale esenţiale, cu capacitatea de neegalat de a absorbi toxinele. Plasturii sunt făcuţi din acest amestec unic de oțet de bambus, esenţă de oțet de lemn, și ingrediente esențiale complementare, pentru a forma un produs absorbant cu adevărat puternic. Invenția plasturelui de picior a fost primită cu mult entuziasm în Japonia, primind recomandări deosebite de la mai multe persoane. Liderul revistelor de sănătate din Japonia, “O Xin”, a publicat de asemenea articole descriind utilizarea sa de către japonezi.

Formulă japoneză autentică
( Notă: Spre deosebire de unele dintre varietăţile ieftine de pe piață, Detox Foot Patch nu este fabricat şi nu foloseşte reţete din China, folosind doar ingrediente de cea mai bună calitate, cu cel mai sigur şi ecologic proces de fabricație posibil).

Este eficient plasturele de detoxifiere de picior?

Absolut! Dacă utilizați un plasture de picior de încredere, cu ingrediente de calitate și corect amestecate… Această formulă naturală specifică a ingredientului și raportul de amestecare precis fac ca acest produs să fie deosebit de popular pe piață. Un plasture ieftin, cu un amestec de ingrediente inferior, s-ar putea să producă rezultate mai puțin bune decât cele așteptate. Analize independente arată că fluidele și substanțele pot fi absorbite în mod eficient prin intermediul plasturilor… în condiții de siguranță și în mod natural!

Pe baza formulei japoneze originale, și folosind cele mai pure ingrediente și raporturi de amestecare optime pentru rezultate maxime, plasturii Detox Foot Pads oferă soluţia ideală pentru ingredientele de retenție, în colaborare cu turmalina (ionul negativ și mineral în infraroșu îndepărtat) pentru o experiență de neegalat și eficienţă în absorbția externă.

100% natural, amestecat pentru eficiența maximă …
Neconținând absolut niciun amestec sau ingrediente care nu sunt necesare! NICIUN ingredient potențial nociv (de exemplu, sorbitol, acid glicolic)! Nu conține absolut niciun produs chimic, ingredient sintetic, aditiv, sau ingredient nenatural!

Absolut nicio folie de ambalare sau suport “reflector de căldură” metalic care pot degrada, eventual, potenţa ingredientului, sau modifica negativ procesul de absorbție.

FoodPads-InainteFoodPads-Dupa

Să vezi şi să crezi…
Fotografii reale înainte și după utilizare.
(Rezultatele și culoarea pot varia în funcţie de utilizatori)

Puterile naturale ale naturii pot fi valorificate pentru utilizări umane. Acest studiu inițial asiatic pentru o sănătate unică, longevitate, şi rezistenţă naturală la boli a anumitor arbori maturi din adâncurile pădurilor, au condus la început la formularea ingredientele pentru plasturii de picior. Capacitatea acestor copaci speciali de a purifica nu numai cantități mari de apă freatică prin transportul de apă de înaltă calitate prin rădăcini către trunchi și frunze, dar şi de a absorbi seva lemnului, a devenit un studiu pentru ingredientele ulterioare de uz uman. Totuși, aceste ingrediente au fost doar începutul pentru ceea ce s-a putut obţine, după ani de studii și cercetări, ceea ce a devenit apoi baza pentru uimitorul Foot Pad.

FoodPads-Dovada

Dovada este în rezultate…

Mulți clienți aleg să analizeze plasturii lor utilizaţi pentru a valida rezultatele pentru ei înșiși, pentru a verifica ce componente specifice au fost absorbite de plasturi!

Leave a Reply