De ce să folosiţi plasturii de detoxifiere Kinoki?

posted in: Plasturi de detoxifiere | 0

KinokiPentru că este o modalitate naturală de a ajuta corpul să elimine metalele grele, resturile metabolice, toxinele, și alte substanțe chimice.

Plasturii de detoxifiere Kinoki includ ingrediente puternice de detoxifiere, împreună cu turmalina, un mineral care generează ioni negativi. Acest lucru ajută la capturarea toxinelor din corp şi eliminarea prin stratul exterior al pielii.

Plasturii aderă ca un autocolant pe tălpi pe timpul nopţii. La început, cei mai mulți oameni folosesc plasturii pe tălpile picioarelor. În fiecare noapte, un nou plasture se aplică pe picior. După mai multe nopți succesive, va rezulta o deschidere treptată a culorii plasturilor folosiţi.

Nu reutilizați plasturii. După ce plasturii aplicaţi la picioare nu se mai închid la culoare după o noapte de utilizare, plasturii pot fi aplicaţi pe piele pe alte zone ale corpului. A nu se folosi pe zonele sensibile ale corpului sau feței.

În funcție de ce toxine sunt prezente, pata de culoare de obicei variază undeva între o colorație verde, gri, negru, maro, sau arămiu. Rezultatele individuale pot varia. Aceste rezultate nu sunt tipice.

De ce sunt aceşti plasturi aplicaţi pe tălpile picioarelor?

Conform cunoștințelor medicale chineze, corpul nostru uman are peste 360 de puncte de acupunctură. Mai mult de 60 de puncte de acupunctură se găsesc pe tălpile picioarelor! Reflexoterapie antică chineză ne spune că stimularea și eliberarea toxicităţii din aceste puncte sensibile în oglindă poate duce şi la vitalitate și la o stare generală de sănătate. Îtrucât sângele circulă prin tălpi, iar pielea atrage toxinele din sânge prin stratul exterior, plasturii de detoxifiere pot absorbi toxinele eliminate eliberate prin punctele de acupunctură.

Ce ingrediente se găsesc în plasturii de detoxifiere?

Plasturii de detoxifiere Kinoki conţin numai ingrediente 100% pure și naturale: oțet de bambus, turmalină, chitină și plante detoxofoante.

Cum se desprinde cel mai bine adezivul de la plasturii de detoxifiere Kinok?

Se poate folosi ulei de măsline, apă simplă, sau apă caldă şi săpun.

Cât de des se foloseşte?

Se poate utiliza o dată pe săptămâna (de obicei vinerea), sau în fiecare noapte, în funcţie de starea şi posibilităţile utilizatorului.

(Sursa)

Leave a Reply