Cum se folosesc plasturii de detoxifiere Detox Foot Patch

posted in: Plasturi de detoxifiere | 0

FootPatch1Plasturii sunt plasaţi prin aderenţă pe tălpile picioarelor pe timpul nopţii. Deși nu este obligatoriu să se foloseasă în fiecare noapte, un tratament consistent va accelera curățare generală şi va reduce perioada de tratament. Perioada totală de tratament poate varia foarte mult de la o persoană la alta, în funcție de individ. După utilizarea repetată, tampoanele se vor usca în timp.

FootPatch-utilizare-1Fenomenul detoxifierii cu plasturi de picior este în creștere în popularitate în întreaga lume. Popularitatea la nivel mondial și utilizarea Detox Foot Patch este de asemenea în creștere, cu o viteuă fenomenală, fiind utilizaţi în toată lumea, date fiind proprietăţile uimitoare ale acestui plasture unic și a absorbţiei toxinelor fără a fi necesar vreun efort în acest scop, devenind rapid cunoscut în întreaga industrie a detoxifierii organismului.

Cum se utilizează Detox Foot Patch ™:

FootPatch-utilizare-2

1. Îndepărtați folia mai mare de pe folia de adeziv și aruncaţi-o.

FootPatch-utilizare-3

2. Așezați plasturele central, asigurându-vă că scrisul de pe plic este orientată în jos spre suprafața adezivă.

FootPatch-utilizare-4

3. Lipiţi și apăsaţi ferm pe talpa piciorului.

FootPatch-utilizare-5

4. Se lasă de obicei între 6 și 12 ore pentru absorbția totală, înainte de a îndepărta plasturii (timp variază în general, în funcţie de persoanele care le folosesc). Dacă aveți nevoie de timp suplimentar mai mare decât orele normale de somn, le puteți purta, de asemenea, prin casă, înainte de culcare.

  • Plasturii pot fi utilizaţi în orice moment al zilei, dar se folosesc de obicei noaptea, în timpul somnului. Șosetele purtate peste plasturi pot ajuta la prevenirea lovirii acestora în timpul nopții, și ajută foarte mult la inducerea unei absorbţii maxime prin asigurarea unui bun contact.

Notă: Detox Foot Patch ™ nu ar trebui să fie plasat pe răni deschise, piele iritată, pe mucoase, sau în jurul zonei ochilor. Foot Pad poate fi, de asemenea, foarte eficient plasat peste alte zone ale corpului. Atunci când se utilizează în orice zonă în care pielea este în mod natural umedă, uleioasă, curbată sau predispusă la mișcare, vă puteţi ajuta de o bandă adezivă sau alte produse similare (cum ar fi bandajele medicale), pentru a asigura un contact mai bun optim al plasturilor cu pielea.

Produsul este o premieră mondială, 100% natural, cel mai folosit plasture de picior de pe piaţă!

Leave a Reply