Ce sunt plasturii de detoxifiere?

posted in: Plasturi de detoxifiere | 0

FootPatch1Zilnic suntem expuşi la mii de substanţe toxice şi chimice atât la locul de muncă, cât şi acasă, prin aerul respirat, alimente şi apă potabilă, precum şi prin medicamentele luate. Şi mai mult, folosim mai multe dulciuri şi alimente artificiale decât în tot cuprinsul istoriei omenirii şi ne distrugem organismul regulat cu diferite substanţe energizante şi calmante. Dacă nu v-a preocupat niciodată poluarea din mediu, a venit timpul să vă schimbaţi părerea şi să urmăriţi atent această problemă. Oamenii de ştiinţă studiază de câteva decenii substanţele poluante din aer, apă, alimente şi sol. Odată cu trecerea anilor, tot mai multe milioane de substanţe chimice ajung în aer şi apa potabilă. Oamenii de ştiinţă examineaza deja gradul de poluare al organismului uman, iar rezultatele sunt îngrijorătoare. Studiile arată clar că organismul nostru nu este capabil să neutralizeze toate substanţele chimice nocive, pe care le acumulăm din aer sau alimente. Acestea pur şi simplu se acumulează (mai ales în celulele adipoase) în ţesuturi, sânge, organe (de exemplu colon, ficat, creier) şi se depozitează pentru o perioadă nedeterminată, cauzând diferite boli.Studiile Organizatiei Internationale a Sanatatii au mentionat ca 80% din chimicalele din mediu sunt vinovate de aparitia cancerului. Pesticidele si chimicalele poluante duc la probleme hormonale, tulburari psihice, nasteri cu probleme, impotenta si cancerul de san. Aspirarea oxigenului poluat ne imbatraneste si atrage activitatea radicalilor liberi care distrug ADN-ul si alte celule componente.

Toata lumea are nevoie de detoxifiere!. Este imposibila evitarea patrunderii toxinelor in organismul nostru pentru ca traim intr-un mediu poluat. Si atunci, trebuie constant sa ne detoxifiem organismul, macar cu aceeasi viteza cu care patrund acesti compusi toxici in organism, impiedicand astfel acumularea lor.

Medicina chineza sustine de secole ca toxinele coboara in corp in timpul zilei, pentru ca noaptea sa fie depozitate in talpi, departe de organele vitale. Reflexologia considera talpile “a doua inima” care prin cele peste 60 de puncte de acupunctura care corespund organelor din corp fac posibila, aplicand plasturii de detoxifiere GOLDRELAX, eliminarea toxinelor din organism intr-un mod simplu si non-invaziv.

Solutia: plasturii detoxifianti!

Plasturii detoxifianti GOLDRELAX, sunt solutia cea mai buna pentru a ajuta organismul in lupta cu toxinele si metalele grele. Este suficienta o singura aplicare pentru a observa aspectul unui plasture dupa utilizare (innegrit, umed si unsuros).

Aplicand plasturii pe talpa, acestia se incalzesc, porii se dilata facand posibila eliminarea toxinelor din sistemul limfatic sub presiunea osmotica.

In general, talpa este impartita in 3 parti, astfel: treimea superioara a talpii se afla in corespondenta cu organele din treimea superioara a corpului, partea centrala a corpului cu partea de mijloc a talpii, iar calcaiul cu treimea inferioara a corpului.

GOLDRELAX este un plasture cu aplicare corporala care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea cu ajutorul detoxifierii naturale. GOLDRELAX este un produs 100% natural unificand medicina orientala cu tehnologia moderna.

Leave a Reply